Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Svoboda Michal, PhDr. Mgr. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Strejcová, Martina | |
dc.contributor.referee | Sudová Jana, Mgr. | |
dc.date.accepted | 2016-8-30 | |
dc.date.accessioned | 2017-02-21T09:48:54Z | - |
dc.date.available | 2015-9-15 | |
dc.date.available | 2017-02-21T09:48:54Z | - |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.date.submitted | 2016-4-14 | |
dc.identifier | 68864 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/24452 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce seznamuje s problematikou mýtů potravin. Úvod teoretické části práce seznamuje s mytologií, obecnou problematikou mýtů, dělením mýtů a s problematikou mýtů ve výživě. V další části práce jsem provedla charakteristiku potravin podle mýtů a podle nauky o potravinách. Praktická část práce ukazuje, jak jsou seznámeni respondenti s danou problematikou vybraných mýtů a jak se danými mýty řídí. | cs |
dc.format | 59 s. (80 856 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | mytologie | cs |
dc.subject | mýt | cs |
dc.subject | přehledová studie | cs |
dc.subject | výzkumné šetření | cs |
dc.title | Mýty o potravinách | cs |
dc.title.alternative | Myths about food | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.thesis.degree-program | Specializace v pedagogice | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | Bachelor´s work deals with the issues of food and their mythos. The beginning of the theoretical part of the work meets the mythology, general issues of myths, categories of myths and the issue of mythos concerning alimentation. Further, I made characteristics of food according to both mythos and science of food. The practical part presents the facts of respondents´ knowledge of selected mythos as well as the facts about the way respondents follow the mythos. | en |
dc.subject.translated | mycology | en |
dc.subject.translated | myths | en |
dc.subject.translated | overview study | en |
dc.subject.translated | the survey | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPS) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP - Strejcova.pdf | Plný text práce | 1,95 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Strejcova - vedouci.pdf | Posudek vedoucího práce | 392,63 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Strejcova - oponent.pdf | Posudek oponenta práce | 241,68 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Strejcova - prubeh obhajob.pdf | Průběh obhajoby práce | 98,61 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/24452
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.