Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorCimler Petr, Doc. Ing. CSc.
dc.contributor.authorHofmanová, Magdaléna Anna
dc.contributor.refereeZelenka Lenka, Ing.
dc.date.accepted2019-6-7
dc.date.accessioned2020-08-24T11:41:05Z-
dc.date.available2017-10-23
dc.date.available2020-08-24T11:41:05Z-
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-4-18
dc.identifier74699
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/38976
dc.description.abstractTato bakalářská práce je zaměřená na uplatnění franchisingu ve stravovacích službách uvedené na konkrétní firmě. Jsou zde popsány procesy probíhající ve franchisingové firmě a zhodnoceny její výhody a nevýhody. V práci je využito také dotazníkové šetření k objasnění veřejného míněný na uvedené téma. Z výsledků byla navržena opatření pro zlepšení pozice na trhu pro danou firmu.cs
dc.format66 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=74699-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectfranchisingcs
dc.subjectfranchisantcs
dc.subjectfranchisorcs
dc.subjectstravovací službycs
dc.subjectgastronomiecs
dc.titleUplatnění franchisingu ve stravovacích službáchcs
dc.title.alternativeThe aplication of the franchising in the catering servicesen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomickács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis bachelor's thesis is focused on application of franchizing concept in catering services described in a specific company. Processes in franchizing company are decribed there together with their advantages and disadvantages. A questionaire survey is used to explore the meaning of the public regarding this topic. Based on the results of the survey, suggestions for improvement are made.en
dc.subject.translatedfranchisingen
dc.subject.translatedfranchiseren
dc.subject.translatedfranchiseeen
dc.subject.translatedcatering servicesen
dc.subject.translatedgastronomyen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Uplatneni franchisingu ve stravovacich sluzbach - Hofmanova.pdfPlný text práce1,86 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Hofmanova_Magdalena_Anna_v.pdfPosudek vedoucího práce44,78 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Hofmanova_Magdalena_Anna_o.pdfPosudek oponenta práce231,41 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Hofmanova_AM_p.pdfPrůběh obhajoby práce59,93 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/38976

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.