Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Cimler Petr, Doc. Ing. CSc. | |
dc.contributor.author | Hofmanová, Magdaléna Anna | |
dc.contributor.referee | Zelenka Lenka, Ing. | |
dc.date.accepted | 2019-6-7 | |
dc.date.accessioned | 2020-08-24T11:41:05Z | - |
dc.date.available | 2017-10-23 | |
dc.date.available | 2020-08-24T11:41:05Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.date.submitted | 2019-4-18 | |
dc.identifier | 74699 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/38976 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce je zaměřená na uplatnění franchisingu ve stravovacích službách uvedené na konkrétní firmě. Jsou zde popsány procesy probíhající ve franchisingové firmě a zhodnoceny její výhody a nevýhody. V práci je využito také dotazníkové šetření k objasnění veřejného míněný na uvedené téma. Z výsledků byla navržena opatření pro zlepšení pozice na trhu pro danou firmu. | cs |
dc.format | 66 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=74699 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | franchising | cs |
dc.subject | franchisant | cs |
dc.subject | franchisor | cs |
dc.subject | stravovací služby | cs |
dc.subject | gastronomie | cs |
dc.title | Uplatnění franchisingu ve stravovacích službách | cs |
dc.title.alternative | The aplication of the franchising in the catering services | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This bachelor's thesis is focused on application of franchizing concept in catering services described in a specific company. Processes in franchizing company are decribed there together with their advantages and disadvantages. A questionaire survey is used to explore the meaning of the public regarding this topic. Based on the results of the survey, suggestions for improvement are made. | en |
dc.subject.translated | franchising | en |
dc.subject.translated | franchiser | en |
dc.subject.translated | franchisee | en |
dc.subject.translated | catering services | en |
dc.subject.translated | gastronomy | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Uplatneni franchisingu ve stravovacich sluzbach - Hofmanova.pdf | Plný text práce | 1,86 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hofmanova_Magdalena_Anna_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 44,78 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hofmanova_Magdalena_Anna_o.pdf | Posudek oponenta práce | 231,41 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hofmanova_AM_p.pdf | Průběh obhajoby práce | 59,93 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/38976
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.