Title: | Uplatnění franchisingu ve stravovacích službách |
Other Titles: | The aplication of the franchising in the catering services |
Authors: | Hofmanová, Magdaléna Anna |
Advisor: | Cimler Petr, Doc. Ing. CSc. |
Referee: | Zelenka Lenka, Ing. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/38976 |
Keywords: | franchising;franchisant;franchisor;stravovací služby;gastronomie |
Keywords in different language: | franchising;franchiser;franchisee;catering services;gastronomy |
Abstract: | Tato bakalářská práce je zaměřená na uplatnění franchisingu ve stravovacích službách uvedené na konkrétní firmě. Jsou zde popsány procesy probíhající ve franchisingové firmě a zhodnoceny její výhody a nevýhody. V práci je využito také dotazníkové šetření k objasnění veřejného míněný na uvedené téma. Z výsledků byla navržena opatření pro zlepšení pozice na trhu pro danou firmu. |
Abstract in different language: | This bachelor's thesis is focused on application of franchizing concept in catering services described in a specific company. Processes in franchizing company are decribed there together with their advantages and disadvantages. A questionaire survey is used to explore the meaning of the public regarding this topic. Based on the results of the survey, suggestions for improvement are made. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Uplatneni franchisingu ve stravovacich sluzbach - Hofmanova.pdf | Plný text práce | 1,86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Hofmanova_Magdalena_Anna_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 44,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Hofmanova_Magdalena_Anna_o.pdf | Posudek oponenta práce | 231,41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Hofmanova_AM_p.pdf | Průběh obhajoby práce | 59,93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/38976
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.