Title: Uplatnění franchisingu ve stravovacích službách
Other Titles: The aplication of the franchising in the catering services
Authors: Hofmanová, Magdaléna Anna
Advisor: Cimler Petr, Doc. Ing. CSc.
Referee: Zelenka Lenka, Ing.
Issue Date: 2019
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/38976
Keywords: franchising;franchisant;franchisor;stravovací služby;gastronomie
Keywords in different language: franchising;franchiser;franchisee;catering services;gastronomy
Abstract: Tato bakalářská práce je zaměřená na uplatnění franchisingu ve stravovacích službách uvedené na konkrétní firmě. Jsou zde popsány procesy probíhající ve franchisingové firmě a zhodnoceny její výhody a nevýhody. V práci je využito také dotazníkové šetření k objasnění veřejného míněný na uvedené téma. Z výsledků byla navržena opatření pro zlepšení pozice na trhu pro danou firmu.
Abstract in different language: This bachelor's thesis is focused on application of franchizing concept in catering services described in a specific company. Processes in franchizing company are decribed there together with their advantages and disadvantages. A questionaire survey is used to explore the meaning of the public regarding this topic. Based on the results of the survey, suggestions for improvement are made.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uplatneni franchisingu ve stravovacich sluzbach - Hofmanova.pdfPlný text práce1,86 MBAdobe PDFView/Open
Hofmanova_Magdalena_Anna_v.pdfPosudek vedoucího práce44,78 kBAdobe PDFView/Open
Hofmanova_Magdalena_Anna_o.pdfPosudek oponenta práce231,41 kBAdobe PDFView/Open
Hofmanova_AM_p.pdfPrůběh obhajoby práce59,93 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/38976

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.