Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Eger Ludvík, Doc. PaedDr. CSc. | |
dc.contributor.author | Voda, Jan | |
dc.contributor.referee | Hirschauová Edita, Ing. | |
dc.date.accepted | 2023-6-6 | |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T11:32:14Z | - |
dc.date.available | 2022-10-24 | |
dc.date.available | 2023-06-09T11:32:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.date.submitted | 2023-4-24 | |
dc.identifier | 92441 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/52397 | - |
dc.description.abstract | Bakalářská práce pojednává o problematice marketingové komunikace na internetu pražské restaurace Eska. V teoretické části jsou popsány pojmy jako například komunikační mix, model AIDAS nebo sociální sítě. Praktická část začíná popisem internetové komunikace restaurace Eska. Poté následuje krátké popsání konkurenčních podniků a hodnocení marketingové komunikace vybrané restaurace v porovnání s konkurencí, které bylo provedeno za pomoci poznatků z předmětu Marketing na internetu. Sociální sítě byly poté analyzovány pomocí webu ZoomSphere. V závěrečné části práce je uveden návrh na zlepšení marketingové komunikace na internetu. Cílem této bakalářské práce je představit zvolenou restauraci a popsat její marketingovou komunikaci. Dále zhodnotit a porovnat marketingovou komunikaci restaurace s konkurencí a vytvořit návrh pro její zlepšení. | cs |
dc.format | 57 s. (12 655 znaků) | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení | |
dc.subject | marketing | cs |
dc.subject | marketingová komunikace | cs |
dc.subject | sociální sítě | cs |
dc.subject | cs | |
dc.subject | cs | |
dc.subject | tiktok | cs |
dc.subject | restaurace | cs |
dc.subject | eska | cs |
dc.subject | ambiente | cs |
dc.subject | seo | cs |
dc.title | Komunikace vybrané firmy na internetu | cs |
dc.title.alternative | Communication of the selected company on the Internet | en |
dc.type | bakalářská práce | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | |
dc.thesis.degree-program | Marketingové řízení | |
dc.description.result | Obhájeno | |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis deals with the issue of marketing communication on the Internet of the Prague restaurant Eska. The theoretical part describes concepts such as communication mix, AIDAS model or social networks. The practical part starts with a description of the internet communication of the restaurant Eska. This is followed by a brief description of competitors and an evaluation of the marketing communication of the selected restaurant in comparison with its competitors, which was done with the help of knowledge from the subject Marketing on the Internet. Social networks were then analysed using the ZoomSphere website. In the final part of the thesis, there is a recommendation for its improvement. The aim of this bachelor thesis is to introduce the chosen restaurant and describe its marketing communication. Furthermore, to evaluate and compare the marketing communication of the restaurant with its competitors and to make a recommendation for its improvement. | en |
dc.subject.translated | marketing | en |
dc.subject.translated | marketing communication | en |
dc.subject.translated | social networks | en |
dc.subject.translated | en | |
dc.subject.translated | en | |
dc.subject.translated | tiktok | en |
dc.subject.translated | restaurant | en |
dc.subject.translated | eska | en |
dc.subject.translated | ambiente | en |
dc.subject.translated | seo | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP_final_Voda.pdf | Plný text práce | 1,24 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Voda_Jan_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 126,07 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Voda_Jan_o.pdf | Posudek oponenta práce | 124,98 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdf | Průběh obhajoby práce | 38,48 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/52397
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.