Title: Komunikační mix vybrané kavárny
Other Titles: Communication mix of the selected café
Authors: Forstlová, Nikola
Advisor: Prantl David, Ing. Ph.D.
Referee: Kochová Eliška, Ing.
Issue Date: 2024
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/55937
Keywords: marketinová komunikace;komunikační mix;kavárna enjoy
Keywords in different language: marketing communication;communication mix;enjoy café
Abstract: Tato bakalářská práce je zaměřena na komunikační mix kavárny Enjoy. Teoretická část obecně charakterizuje pojem marketingová komunikace a související komunikační mix a jeho druhy se zaměřením na kavárny. V praktické části je charakterizována kavárna Enjoy a je zde provedena analýza konkurenčních kaváren. Dále jsou zpracovány jednotlivé části komunikačního mixu podniku. V závěru práce jsou z poznatků v teoretické části shrnuta doporučení na zlepšení marketingového mixu pro kavárnu Enjoy.
Abstract in different language: This bachelor thesis focuses on a communication mix for the Enjoy café. The theoretical part generally characterizes the concept of marketing communication and the related communication mix and its types for cafés. In the practical part, Enjoy café is characterized and an analysis of competing cafés is made. Furthermore, the individual parts of the communication mix are elaborated. In the conclusion of the thesis, the findings of the theoretical part are used to summarize the marketing mix recommendations for the Enjoy café.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BAKALARSKA PRACE - Komunikacni mix vybrane kavarny.pdfPlný text práce2,75 MBAdobe PDFView/Open
forstlova_nikola_v.pdfPosudek vedoucího práce187,3 kBAdobe PDFView/Open
Forstlova_Nikola_o.pdfPosudek oponenta práce124,49 kBAdobe PDFView/Open
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce37,9 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/55937

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.