Název: | Online prodej potravin v ČR |
Další názvy: | Online food sales in the Czech Republic |
Autoři: | Petrák, Dalibor |
Vedoucí práce/školitel: | Kunešová Hana, Ing. Ph.D. |
Oponent: | Prantl David, Ing. Ph.D. |
Datum vydání: | 2024 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/55966 |
Klíčová slova: | b2c trh;digitální marketing;e-commerce;košík.cz;marketing;marketingová komunikace;online prodej potravin;rohlík.cz |
Klíčová slova v dalším jazyce: | b2c market;digital marketing;e-commerce;košík.cz;marketing;marketing communication;online food sales;rohlík.cz |
Abstrakt: | Tato bakalářská práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci vybraných online prodejců potravin - Rohlík a Košík. Hlavním cílem je z pohledu spotřebitele zhodnotit komunikaci prodejců se svými zákazníky. V teoretické části je vysvětlen koncept e-commerce a jsou zde diskutovány výhody a nevýhody online nakupování jak pro spotřebitele, tak pro prodejce. Dále jsou představeny vybrané nástroje marketingové komunikace. V empirické části je provedena analýza marketingové komunikace vybraných online prodejců potravin. V závěru práce je uvedeno zhodnocení výsledků a doporučení pro další praxi. Tato doporučení mohou být užitečná pro online prodejce potravin, kteří se snaží zlepšit komunikaci se svými zákazníky. |
Abstrakt v dalším jazyce: | This bachelor's thesis focuses on the marketing communication of selected online food retailers - Rohlík and Košík. The main goal is to evaluate the communication of retailers with their customers from the consumer's perspective. The theoretical part explains the concept of e-commerce and discusses the advantages and disadvantages of online shopping for both consumers and sellers. Selected tools of marketing communication are also introduced. In the empirical part, an analysis of the marketing communication of selected online food retailers is carried out. At the end of the thesis, an evaluation of the results and recommendations for further practice are presented. These recommendations may be useful for online food retailers who are trying to improve communication with their customers. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Petrak Dalibor_BP_Online prodej potravin v CR.pdf | Plný text práce | 4 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Petrak_Dalibor_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 127,2 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
dalibor_petrak_o.pdf | Posudek oponenta práce | 190,31 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdf | Průběh obhajoby práce | 38,74 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/55966
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.